HET OAK TEAM

Het OAK team bestaat uit een klein groepje enthousiaste en gepassioneerde medewerkers.
Met z’n allen staan we elke dag weer paraat om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Marcelo
De head chef van OAK. Marcelo heeft Braziliaans én Italiaans bloed en wilde oorspronkelijk biologie gaan studeren. Maar hij vond uiteindelijk z'n grote passie in de keuken. Geďnspireerd door zijn Braziliaans/Italiaans afkomst en vele reizen voert hij een eigentijdse keuken in OAK, waarbij smaak, combinaties en seizoensproducten centraal staan bij het samenstellen van zijn gerechten.

Dominik
Mede-eigenaar van OAK en echtgenoot van Marcelo. Op de achtergrond zorgt hij dat in het restaurant, alles goed en wel functioneert. Het was Dominik die Marcelo ervan heeft overtuigd om OAK te beginnen, en daar zijn we hem nog altijd dankbaar voor. Naast OAK runt Dominik ook zijn eigen IT & Telecom bedrijf (DD-Engineering & ICT Loft).

Nick
Leerde Marcelo kennen in Pure C. Na zijn vertrek en een sabbatical van een jaar, waarin Nick door een groot deel van Azië heeft gereisd, voegde Marcelo hem toe tot het keukenteam. Een slimme keus, want Nick bleek een serieuze toegevoegde waarde te zijn en is nu de rechterhand van Marcelo.

Leon
Is ook geen onbekende van het keukenteam, daar hij eveneens in Pure C gewerkt heeft. Na twee jaar onderdeel te zijn geweest van het keukenteam van The Jane, beproefde hij zijn geluk even in Nederland, maar besliste al snel terug te keren naar België, om zich bij ons keukenteam te voegen.

Lennart
Afkomstig van twee andere bekende restaurants in Gent: Pakhuis en Vrijmoed en weet dus waar het om draait in een keuken. Als jongste aanwinst van de keuken is hij gemotiveerd om bij ons team te horen en alles te geven om dat ook op het bord te laten zien.

Tess
De blonde vriendelijke dame in de bediening met de brede glimlach, zo horen we vaak van onze gasten. Een jaar na de opening kwam zij bij ons na een lange tijd bij Café Theatre te hebben gewerkt. Alom bekend en geliefd in Gent en inmiddels een vaste waarde in ons team.

Marieke
Zij heeft de nodige ervaring opgedaan in de Handelsbeurs in Gent. Is zij de zus van Tess, nee, maar dat had zo kunnen zijn. Meer dan een jaar vormde zij samen met Tess het zaalteam, tot het tijd werd voor een uitbreiding.

Joke
Heeft haar ervaring opgedaan bij Benoit De Witte en Renard en is derhalve bekend met gastronomie en een correcte serviceverlening. Voor ons dus de logische keuze om haar toe te voegen aan ons zaalteam.

Godrik
Alleen werkzaam gedurende de avonden, maar gemist worden kan hij zeker niet. Afwasser is zijn bijbaan naast zijn studie ‘International Business Management’, dus we weten dat we hem niet eeuwig kunnen behouden. Maar nu zijn we er in ieder geval dankbaar voor.

Merita
De dame die u aan de telefoon heeft of uw mails beantwoordt. Maar tevens alles omtrent reserveringen en onze steeds meer opkomende marketing- en PR activiteiten, vallen onder haar.