Vacatures

OAK Restaurant heeft zich ruim 3 jaar geleden gevestigd in Gent. Begonnen in het klein heeft het restaurant in de voorbijgaande jaren een prominente culinaire rol in Gent ingenomen. Inmiddels heeft het restaurant een Michelin-ster en 16GM behaald.

De OAK keuken is een eigentijdse keuken waarbij combinaties en seizoensproducten centraal staan. De gerechten zijn uitgesproken en hoog op smaak.

Het OAK team is een betrokken en gepassioneerd team. We streven ernaar onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, waarbij elke schakel in ons team even belangrijk is.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Zaalverantwoordelijke:
Ons zaalteam zorgt ervoor dat de gasten zich helemaal thuis voelen en geeft de nodige adviezen bij de menu- en begeleidende drankkeuze. Als Zaalverantwoordelijke ben je onderdeel van een klein zaalteam, waarbij je de juiste lijnen kan uitzetten om te zorgen voor een optimale verdeling van de taken en het verhogen van de efficiency. Daarnaast werk je aan een uitbreiding van ons reeds bestaand wijn- en overig drankenassortiment en andere aandachtspunten.

Sous Chef:
Als Sous Chef draai je volledig mee in het service, wat betekent dat je ook de gerechten serveert aan de gasten. Daarnaast werk je gerechten uit, ben je verantwoordelijk voor enkele bestellingen en voer je dagelijks overleg met je collega’s in de keuken. Wij zijn op zoek naar een ervaren iemand die ons vast keukenteam kan aanvullen. Je krijgt hierbij de kans krijgt je reeds opgedane ervaring te delen, maar je ook verder te ontwikkelen en eventueel eigen ideeën in te brengen.

Voor beide functies geldt:
- je hebt al redelijk wat (aantoonbare) ervaring
- je voelt je goed thuis in een restaurant omgeving
- je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels (Frans is een enorme pre)
- en op zoek naar een lange termijn verbintenis
- je bent woonachtig in de omgeving Gent of bereid om te verhuizen

Daarnaast zoeken we voor het keukenteam ook een:

Chef de partie:
Je bent onderdeel van ons keukenteam, waarbij je meehelpt in de mise en place en volwaardig meewerkt in het service. We verwachten de basis en dat je wel eens in een restaurantkeuken hebt gewerkt, maar vele jaren ervaring is niet perse noodzakelijk als je maar goed gemotiveerd bent en bereid bent je grenzen te verleggen.

Stagiaires:
Stagiaires zijn altijd welkom om te solliciteren, zowel voor de keuken als voor de zaal!

Iedereen in het OAK team beschikt eveneens over de volgende eigenschappen:
- flexibel ingesteld
- servicegericht
- hands on mentaliteit
- positief ingesteld

Op zaterdagavond, zondag en maandag is het restaurant gesloten, je werkdagen zijn derhalve van dinsdag tot en met zaterdagmiddag.

Voel jij je aangesproken tot één van deze functies?
Pak dan nu je kans en stuur je motivatie & cv naar vacature@oakgent.be.
Je ontvangt altijd een reactie!