HET OAK TEAM

Het OAK team bestaat uit een klein groepje enthousiaste en gepassioneerde medewerkers.
Met z’n allen staan we elke dag weer paraat om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Marcelo
De head chef van OAK. Marcelo heeft Braziliaans én Italiaans bloed en wilde oorspronkelijk biologie gaan studeren. Maar hij vond uiteindelijk z'n grote passie in de keuken. Geďnspireerd door zijn Braziliaans/Italiaans afkomst en vele reizen voert hij een eigentijdse keuken in OAK, waarbij smaak, combinaties en seizoensproducten centraal staan bij het samenstellen van zijn gerechten.

Dominik
Mede-eigenaar van OAK en echtgenoot van Marcelo. Op de achtergrond zorgt hij dat in het restaurant, alles goed en wel functioneert. Het was Dominik die Marcelo ervan heeft overtuigd om OAK te beginnen, en daar zijn we hem nog altijd dankbaar voor. Naast OAK runt Dominik ook zijn eigen IT & Telecom bedrijf (DD-Engineering & ICT Loft).

Eric
Al vanaf dag 1 van OAK de rechterhand in de keuken van Marcelo, maar tevens beste vriend. Ze leerde elkaar kennen in Pure C toen ze daar beiden werkten. Met zijn Grieks bloed en liefde voor vegetarische gerechten vormt hij een goede aanvulling op de typische OAK smaken, terwijl hij eveneens zijn eigen stijl hanteert en verder ontwikkelt.

Nick
Leerde Marcelo ook kennen in Pure C. Na zijn vertrek en een sabbatical van een jaar, waarin Nick door een groot deel van Azië heeft gereisd, voegde Marcelo hem toe tot het keukenteam. Een slimme keus, want Nick bleek een serieuze toegevoegde waarde te zijn en de ideale derde musketier in de keuken.

Tess
De blonde vriendelijke dame in de bediening met de brede glimlach, zo horen we vaak van onze gasten. Een jaar na de opening kwam zij bij ons na een lange tijd bij Café Theatre te hebben gewerkt. Alom bekend en geliefd in Gent en uiteraard ook in ons team.

Marieke
Zij heeft de nodige ervaring opgedaan in de Handelsbeurs in Gent. Is zij de zus van Tess, nee, maar dat had zo kunnen zijn. Samen vormen zij het zaalteam, waarbij Marieke de perfecte balans biedt bij een vlot verloop van het service.

Godrik
Alleen werkzaam gedurende de avonden, maar gemist worden kan hij zeker niet. Afwasser is zijn bijbaan naast zijn studie ‘International Business Management’, dus we weten dat we hem niet eeuwig kunnen behouden. Maar nu zijn we er in ieder geval dankbaar voor.

Merita
De dame die u aan de telefoon heeft, uw mails beantwoordt, of u als eerste begroet in het restaurant. Maar tevens alles omtrent reserveringen en onze steeds meer opkomende marketing- en PR activiteiten, vallen onder haar. Komende van Nespresso, Oud Sluis en The Jane, wat ons betreft de juiste dame op de juiste plek.