Gault Millau 2016

Oak krijgt een score van 16 door Gault Millau.

Lees verder

Gault Millau 2014

Vroege kerstgeschenken dit jaar. "Oak" heeft 14 punten in Gault Milllau en dit na 1 maand open. Dan

Lees verder

Oak open

De start van OAK was fenomenaal. Dank voor jullie vertrouwen en de massale reservaties. OAK is teven

Lees verder

Over de kok

Marcelo Ballardin heeft Braziliaans én Italiaans bloed en wou oorspronkelijk biologie gaan studeren.

Lees verder

Quote Syrco Bakker

“Marcelo is een kok met smaak! Hij is verantwoordelijk en betrouwbaar. Hij heeft de kennis en ervari

Lees verder

Renė Redzepi

Voorstelling nieuw boek van Rene Redzepi in boekhandel Paard vanTroje te Gent. Marcelo en Eric Koke

Lees verder

Quote Syrco Bakker

“Marcelo is een kok met smaak! Hij is verantwoordelijk en betrouwbaar. Hij heeft de kennis en ervaring om zelf goed recepturen en gerechten te ontwikkelen tot ze perfect op punt staan.
Hij brengt een eerlijke keuken en de producten zijn herkenbaar Dat is voor mij ook het belangrijkste!

Ik ga zelf graag met m'n vriendin en een paar vrienden bij OAK langs om samen goed eten en drinken te delen, want daar draait het toch uiteindelijk allemaal om!

Marcelo, buzze geven! Volg altijd je hart en ik weet zeker dat je van OAK een succes zal maken!”