Gault Millau 2016

Oak krijgt een score van 16 door Gault Millau.

Lees verder

Gault Millau 2014

Vroege kerstgeschenken dit jaar. "Oak" heeft 14 punten in Gault Milllau en dit na 1 maand open. Dan

Lees verder

Oak open

De start van OAK was fenomenaal. Dank voor jullie vertrouwen en de massale reservaties. OAK is teven

Lees verder

Over de kok

Marcelo Ballardin heeft Braziliaans én Italiaans bloed en wou oorspronkelijk biologie gaan studeren.

Lees verder

Quote Syrco Bakker

“Marcelo is een kok met smaak! Hij is verantwoordelijk en betrouwbaar. Hij heeft de kennis en ervari

Lees verder

Renė Redzepi

Voorstelling nieuw boek van Rene Redzepi in boekhandel Paard vanTroje te Gent. Marcelo en Eric Koke

Lees verder

Over de kok

Marcelo Ballardin heeft Braziliaans én Italiaans bloed en wou oorspronkelijk biologie gaan studeren. Maar hij vond finaal z'n grote passie in de keuken.

4 Jaar terug volgde hij een opleiding aan de London Cordon Bleu School. Hij liep stage bij Heston Blumenthal en blijft zich bijscholen:
in augustus staat een stage bij Tim Raue in Berlijn op het programma!

Tot voor kort werkte Marcelo in Cadzand, in Sergio Herman's Pure C, waar hij chef 'food developer' was, maar hij stort zich nu vol overgave op zijn eigen OAK avontuur! Lucky us!

Zijn keuken heeft een Italiaanse inslag, maar ook invloeden van de frisse en kruidige Aziatische keuken, die Marcelo's eigen voorkeur wegdraagt, sijpelen door bij OAK.

Voor wie Marcelo heel graag eens wil koken? Voor Thomas Keller, Sergio Herman en Syrco Bakker … en voor u natuurlijk!