Michelin ster voor OAK!

Bij de bekendmaking van de nieuwe Michelin-gids 2018 heeft OAK Restaurant zijn eerste ster ontvangen

Lees verder

Semi final Young Chef 2018

Onze sous chef Eric Ivanidis maakte kans op een ticket naar de wereldfinale van de San Pellegrino Yo

Lees verder

OAK in Shanghai

Chef Marcelo was uitgenodigd door het Wuije Shanghai The Bund voor een 4-handsdinner op 24 en 25 aug

Lees verder

Semi final Young Chef 2018

Onze sous chef Eric Ivanidis maakte kans op een ticket naar de wereldfinale van de San Pellegrino Young Chef Competition 2018. Met 6 andere Belgische en 3 Nederlandse jonge chefs is hij eerst de Benelux competitie aangegaan met zijn gerecht: huisgemaakte verse kaas, rode biet, structuur van ui en Staka-boter. Tijdens deze halve finale op 25 september, heeft hij zijn ‘signature dish’ bereid, welke beoordeeld werd door een zeer deskundige jury, bestaande uit onder meer Peter Goossens (Hof van Cleve***) en David Martin (La Paix*). Helaas heeft zijn gerecht de finale niet gehaald, maar zijn wij sowieso al supertrots dat hij in de halve finale stond! Wat ons betreft heeft hij aangetoond dat ook een vegetarisch gerecht een volwaardig gerecht van een menu kan zijn. Om dit kracht bij te zetten, staat het gerecht gedurende de week van 4 oktober op onze kaart. De eerste positieve reacties zijn al binnen!