Chef Marcelo wint 'Korean Food Battle'!

In augustus en oktober is Marcelo naar Korea gegaan om mee te doen aan de in Azi immens populaire

Lees verder

Oak opent een tweede restaurant!

We waren er al een tijdje mee bezig, maar toen was het eindelijk zover.
Precies na 4 jaar, opent

Lees verder

4-handsdinner Bozar Restaurant*

Wat een onvergetelijke derde editie van onze reeks 4-handsdinners!
Op zondagmiddag 15 juli, tra

Lees verder

Tweede editie 4-handsdinner met Lair du temps**

Op dinsdagavond 24 april vond de 2e editie plaats van onze reeks 4-handsdinners, ditmaal met Lair d

Lees verder

4-handsdinner met Hertog Jan***

Onder de noemer, OAK invites.., organiseren wij dit jaar enkele speciale 4-handsdinners.
De

Lees verder

Michelin ster voor OAK!

Bij de bekendmaking van de nieuwe Michelin-gids 2018 heeft OAK Restaurant zijn eerste ster ontvangen

Lees verder

Tweede editie 4-handsdinner met Lair du temps**

Op dinsdagavond 24 april vond de 2e editie plaats van onze reeks 4-handsdinners, ditmaal met Lair du temps**.

Chef Sang Hoon Degeimbre is eveneens een bekende naam in de Belgische gastronomie met reeds een 2-sterrenrestaurant op zijn naam. Hij besliste vorig jaar met zijn 2e concept, een 2e vestiging te openen in Gent en bleek hiermee een echte toegevoegde waarde op de Gentse gastronomie.
Om hem alsnog welkom te heten in onze stad, waren we zeer verheugd dat hij instemde met een 4-handsdinner.

Een kleine impressie van deze zeer succesvolle avond! (pics by Studio Dierickx)