Chef Marcelo wint 'Korean Food Battle'!

In augustus en oktober is Marcelo naar Korea gegaan om mee te doen aan de in Azië immens populaire ‘

Lees verder

Oak opent een tweede restaurant!

We waren er al een tijdje mee bezig, maar toen was het eindelijk zover.
Precies na 4 jaar, opent

Lees verder

4-handsdinner Bozar Restaurant*

Wat een onvergetelijke derde editie van onze reeks 4-handsdinners!
Op zondagmiddag 15 juli, tra

Lees verder

Tweede editie 4-handsdinner met L’air du temps**

Op dinsdagavond 24 april vond de 2e editie plaats van onze reeks 4-handsdinners, ditmaal met L’air d

Lees verder

4-handsdinner met Hertog Jan***

Onder de noemer, ‘OAK invites……..’, organiseren wij dit jaar enkele speciale 4-handsdinners.
De

Lees verder

Michelin ster voor OAK!

Bij de bekendmaking van de nieuwe Michelin-gids 2018 heeft OAK Restaurant zijn eerste ster ontvangen

Lees verder

4-handsdinner Bozar Restaurant*

Wat een onvergetelijke derde editie van onze reeks 4-handsdinners!
Op zondagmiddag 15 juli, trakteerde chef Karen met zijn team ons en onze gasten op een stukje ambacht, zoals we dat niet vaak meer zien. Op het menu stonden onder andere zijn perfecte Beef Wellington, alsook zijn imposante millefeuille. Voor onze chef Marcelo de uitdaging om zijn gerechten naadloos te laten aansluiten bij deze traditionele maar toch zeer hedendaags uitgevoerde klassiekers. Kijkend naar onze gasten is dat hem zeker gelukt en was het weer een geslaagde editie!

(pics by Ekkow Photography)