Menu

OAK voert een eigentijdse keuken waarbij inspiraties van over de hele wereld tot uiting worden gebracht in het menu. Hierbij wordt gebruik gemaakt van met name seizoens- en dagverse producten. De gerechten bestaan uit enkele ingrediënten, waarbij bepaalde verwerkingen ervoor zorgen dat elk gerecht hoog op smaak is.

Bij OAK hanteren we een vastgesteld menu.

Middag:

Naast een vastgesteld 3-gangenmenu dat OAK elke middag* serveert, kunt u ook kiezen voor een 4-, 5- of 6 gangenformule, geïnspireerd op de avondgerechten van de dag.

3 gangen: 39 euro pp.**
4 gangen: 52 euro pp.
5 gangen: 65 euro pp.
6 gangen: 80 euro pp.

Avond:

Geniet bij OAK elke avond van een vast 7-gangenmenu, met 4 voorgerechten, 1 hoofdgerecht en 2 desserts. Indien gewenst kunt u kiezen voor een 6 gangen menu, wij serveren u dan 3 voorgerechten.

7 gangen: 95 euro pp.
6 gangen: 80 euro pp.**

*op zaterdagmiddag kunt u kiezen tussen het 5-, 6- of 7-gangenmenu.
**wordt niet geserveerd voor reserveringen vanaf 6 personen (tot maximaal 14 personen). Let op: op zaterdagmiddag hebben groepen vanaf 6 personen de keuze uit het 6- of 7 gangenmenu.

Bovenstaande is altijd onder voorbehoud van prijs- menu-, of conceptwijzigingen.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief dranken.

Indien u dieetwensen en/of allergieën heeft, kunt u deze van tevoren aan ons doorgeven. Wij kunnen het menu aanpassen op zwangerschappen, lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch en allergieën voor sommige producten, zolang deze niet al te ingrijpend voor het menu zijn en de signatuur van onze keuken niet veranderen (veganistisch is derhalve niet mogelijk). Neemt u in geval van twijfel gerust even contact met ons op.