4-handsdinner Bozar Restaurant*
Wat een onvergetelijke derde editie van onze reeks 4-handsdinners!
Op zondagmiddag 15 juli, trakteerde chef Karen met zijn team ons en onze gasten op een stukje ambacht, zoals we dat niet vaak meer zien. Op het menu stonden onder andere zijn perfecte Beef Wellington, alsook zijn imposante millefeuille. Voor onze chef Marcelo de uitdaging om zijn gerechten naadloos te laten aansluiten bij deze traditionele maar toch zeer hedendaags uitgevoerde klassiekers. Kijkend naar onze gasten is dat hem zeker gelukt en was het weer een geslaagde editie!
(pics by Ekkow Photography)

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent

4-handsdinner Bozar Restaurant*
Oak Gent