menu
OAK belichaamt een moderne culinaire benadering en naadloze wereldwijde inspiraties in ons menu. Met name gebruikmakend van verse, seizoensgebonden ingrediënten, tonen onze gerechten de puurheid van individuele componenten die vakkundig worden verwerkt om elk gerecht naar een ongeëvenaard smaakniveau te tillen.
OAK houdt met trots vast aan een zorgvuldig samengesteld menu.
Middag:
Naast een vastgesteld 4-gangen business lunch dat OAK elke middag serveert bieden wij ook de mogelijkheid om uw ervaring uit te breiden met onze flexibele 5- of 6-gangenformule
Discovery: 119 euro pp.
Experience: 139 euro pp.
Chef’s Menu: 159 euro pp.
Vanaf 5 personen serveren we enkel het Chef’s Menu.
Avond:
Laat elke avond bij OAK een onvergetelijke culinaire
ervaring opbloeien met ons prachtige en zorgvuldig samengestelde 6-gangenmenu.
Chef’s Menu: 159 euro pp.
Bovenstaande is altijd onder voorbehoud van prijs- menu-, of
conceptwijzigingen.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief dranken.
Ons menu is met veel aandacht en creativiteit samengesteld.
Daarom kunnen we slechts beperkt rekening houden met dieetwensen en allergieën.
Hieronder vindt u wat wel en niet mogelijk is. Graag uw
wensen doorgeven bij het reserveren.*
• Vegetarisch: op aanvraag serveren we een volledig
vegetarisch menu. We koken niet veganistisch.
• Vis, schaal- en schelpdieren: allergisch voor één? We
passen het menu aan. Allergisch voor alle drie? Dan serveren we vooral
vegetarische gerechten.
• Gluten: we kunnen glutenarm koken. Let op: sojasaus blijft
in meerdere gerechten aanwezig.
• Lactose: we kunnen lactose beperken, maar niet volledig
uitsluiten.
• Champignons: we laten ze uit gerechten, maar niet uit onze
bouilloninfusies.
• Basisingrediënten: deze blijven onderdeel van het menu,
zoals eieren, spinazie, citrus, azijn, look, prei, selder, ui en aanverwanten.